Holiday Essentials

by ClassyVanilla

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ai fost anuntata de catre prietenele tale ca s-au hotarat sa plece la mare si te-au invitat si pe tine , sau nu ai timp sa mergi la un salon de infrumusetare desi ai vrea sa obtii rezultate profesionale ?

Indiferent in ce situatie de mai sus te incadrezi , acum ai la dispozitie cele mai bune produse , perfecte pentru situatii neprevazute cu rezultate profesionale . Benzile de ceara Veet sunt cele mai bune pentru o indepartare rapida a firelor de par sau pentru firele de par foarte scurte . Iar daca benzile de ceara nu te incanta , poti incerca oricand crema depilatoare Veet . Pentru mai multe informatii despre produse puteti gasi pe site-ul oficial Veet.ro.

 

IMG_20150618_131844

IMG_20150618_105317

 IMG_20150618_104333

IMG_20150618_105533

Si…pentru ca din bagajul pentru vacanta nu trebuie sa lipseasca cremele de protectie soalara si cele ce ajuta la regenerarea pielii dupa plaja , am ales sa va prezint noua gama dermatocosmetica Gerovital. Produsele sunt hipoalergice, fara coloranti si fara parabeni, trebuie incercate si mai ales folosite intensiv , deoarece stim cu toti ca nu exista bronz sanatos , iar innegrirea pielii este raspunsul acesteia la agresiunea solara.

Usor de aplicat , textura fina , deloc uleioasa , lotiunea asigura o protectie solara medie impotriva efectelor nocive ale razelor solare.

Si pentru ca dupa expunerea la soare avem nevoie de un produs ce ne poate reface bariera impotriva radiatiilor ultraviolete , gelul reparator dupa plaja cu un continut de ulei natural ecocertificat inca omega, reface integritatea stratului hidrolipidic si regenereaza pielea in profunzime. Mai multe produse si informatii gasiti pe site-ul FARMEC.RO.

 Sa aveti o saptamana minunata , dragii mei !

Nu uitati sa ma urmariti pe Facebook si Instagram , pregatesc cateva surprize pentru voi !

Advertisements