Christmas Fairytale

by ClassyVanilla

IMG_8804

IMG_8803

IMG_8810

 IMG_8813

 IMG_8795

 IMG_8812

 IMG_8800

IMG_8794

 IMG_8815

IMG_8816

IMG_8807  

Zilele acestea mi s-a adresat de multe ori intrebarea “Ce inseamna sarbatoarea Craciunului pentru tine ?” , as putea scrie randuri  intregi , dar  incerc sa va raspund pe scurt la aceasta frumoasa intrebare .

In primul rand , Craciunul ar trebui sa insemne  pentru fiecare dintre noi un motiv pentru a fi mai buni . Ar trebui sa spunem vorbe frumoase celor dragi, sa ii ascultam mai mult, sa ii intelegem.

Pentru mine Craciunul , mai ales zilele dinaintea acestei sarbatori , reprezinta cea mai linistita perioada a vietii , care din fericire se repeta in fiecare an , cu alte framantari , alte ganduri ,alte viziuni asupra viitorului. Craciunul mai reprezinta si ziua in care incerc sa nu supar pe nimeni , sa ajut cat mai mult .

Si pentru ca este cea mai frumoasa sarbatoare a anului , tinuta trebuie sa fie una  pe masura. Astazi v-am pregatit o combnatie lejera pentru intalnirile cu familia si prietenii.

Am ales sa port puloverul rosu H&M si fustita din tulle Lidia Mod Collection (magazin aici), un magazin cu o gama variata de produse pentru toate gusturile. Calitatea superioara a produselor fiind punctul forte al acestui magazin.

Ramananeti pe aproape va urma un articol special pentru aceste zile .

Craciun Fericit , dragii mei ! 

Advertisements