Stripes & Sequins

by ClassyVanilla

  Chiar daca dungile reprezinta un print greu de purtat sunt si una dintre  vedetele acestui sezon. Tinutele cu dungi nu pot fi trecute cu vederea foarte usor ,outfit-urile cu dungi , in functie de material si de croiala se potrivesc atat pentru iesiri in oras cat si in stilul office. 

IMG_4625  IMG_4666

 

 

Adaptate corect la tinuta  , piesele vestimentare cu dungi iti pot avantaja silueta , poti sa alegi dungile care ti se potrivesc cele verticale, orizontale , pe diagonala sau  mix .

 

 

IMG_4611 IMG_4628

Aceste piese vestimentare in dungi nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei , ele nu se demodeaza ,iar in primavara 2014 sunt nelipsite din outfit-urile vedetelor dar si pe podiumurile celor mai mari designeri.

IMG_4649  IMG_4665

Dungile negre  si albe pot fi purtate foarte usor in orice anotimp , insa , pentru a da tinutei un aer mai “dulce”  poti adauga incaltaminte in culori calde, pastelate sau chiar cu paiete . Poti accesoriza cu elemente aurii si  cu niste bucle lejere , sau chiar cu o pereche de ripped jeans si ei fiind o alta vedeta a acestui sezon.

 

IMG_4671  IMG_4658

Advertisements