HOW TO WEAR ANIMAL PRINT

by ClassyVanilla

Animal print-ul  este un must-have in acest sezon, deoarece poate fi asociat cu orice, de la negru la o nuanta stralucitoare , practic acest  print poate fi considerat neutru .

IMG_4022IMG_4020

Fie ca vrei sa ai o tinuta indrazneata “print pe print ” ,  fie ca vrei sa tii lucrurile sub control cu o singura piesa vestimentara din aceasta categorie , e foarte usor in abele situatii  sa formezi o tinuta chiar si una office.

 

Un sfat util : daca tinuta ta este formata din culori neutre , puteti incerca un animal print intr-o culoare indrazneata.

Acest print este prezent atat pe pantofi , pantaloni camasi cat si pe accesorii (curele , bratari)

Animal print-ul poate fi folosit cu succes pentru a scoate din anonimat o tinuta sumbra. O pereche de pantofi sau o curea subtire pot fi accesoriile perfecte atunci cand porti o rochie neagra, simpla.

IMG_4009daaaa

Poti alege si niste pantofi  cu acest print reusind sa dea tinutei un aer sexy , fara a compromite tinuta office.

In tinutele destinate biroului, cu atat mai importanta este asocierea pe care o faci atunci cand porţi o piesa vestimentara animal print.

Asta nu inseamna ca trebuie sa ocolesti imprimeurile inspirate din fauna, ci doar sa le alegi si sa le combini corect.

 

Daca sunt impuse tinutele in culori inchise si nu poţi adopta o piesa cu animal print, mizeaza doar pe detalii discrete, cum este o curea simpla in talie sau o bratara discreta cu animal print.

Pentru zilele racoroase, o esarfa animal print este foarte chic, alaturi de un trench si o tinuta office clasica.

IMG_4026IMG_4029

IMG_4030

OUTFIT / LA STRADA https://www.facebook.com/la21strada

SHOES / NEW LOOK 2013

 

 

Advertisements