OFFICE-URBAN

by ClassyVanilla

Stilul alb-negru este, fara indoiala, definitoriu pentru vestimentatia office . O camasa alba si o pereche de pantaloni negri, cu un croi masculin, se imbina intr-un tablou autentic al imaginii office elegant, completand  tinuta cu stiletto negri. Dar si alte combinatii de culori sunt acceptate daca ofera o imagine placuta .

Imagine

  Un stil office mereu la moda

Pentru fiecare femeie exista un stil care sa se potriveasca siluetei sale si mai cu seama personalitatii sale. Pentru ca daca vei reusi sa itiregasesti stilul personal  vei  purta nu numai cu placere o tinuta ci o vei insufleti cu atitudinea ta.  Te pui in valoare insa pastrand o decenta a liniilor de contur a siluetei tale un stil office este echilibrul perfect intre cele doua concepte. Asta in masura in care vei face alegerile cele mai potrivite.

Imagine

De la fuste la pantaloni, de la rochii la camasi ai o varietate de articole de imbracaminte ce se inscriu cu mandrie in categoria stilului office. Pentru fiecare in parte exista anumite linii generale ce se necesita a se lua in considerare. Depinde in primul rand de tipul de silueta pe care il ai.

Imagine

Pentru categoria rochiilor pentru a pastra o linie decenta si in acelasi timp pentru a scoate in evidenta atuu-rile, un croi drept este clasica varianta. Insa stilul conic iti va pune in valoare mult mai bine talia, picioarele. De asemenea simplitatea poate fi in croi pentru ca in gama de culori sa poti jongla cu aspecte animate, vii, cu imprimeuri si culori atractive

.1622137_660170744045831_605589533_n

 

 

Advertisements